advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

VVVUITpuntDeurne

Oude Turffabriek uit Griendtsveen te zien in nieuw RTL-programma

Bed and breakfast De Turffabriek in Griendtsveen heeft onlangs bezoek gekregen van het nieuwe RTL-programma ‘Frank en Rogier checken in’. Daarin schieten de twee stylisten eigenaren van overnachtingsplekken te hulp die in de financiële problemen zitten.

In het programma gaan de stylisten op zoek naar tweedehands spullen om bed and breakfasts een grote make-over te geven. Naast een nieuw jasje geven ze de eigenaren handige tips over gastvrijheid en een goede service.

Oude turfstrooiselfabriek
Voor de eerste aflevering brachten Frank en Rogier een bezoekje aan kringloopwinkel ‘Tweede Kans’ in Meterik om de bed en breakfast van eigenaren Marieke van Gerven en Bodean Brans te hulp te schieten.  Zij kochten vorig jaar de B&B op de Deurneseweg in Griendtsveen. Het plan om het pand geheel zelf op te knappen, kwam door privéredenen stil te liggen. 

We hebben erg genoten van hun bijzondere bezoek. Frank en Rogier en hun team waren erg gezellig.

• Marieke van Gerven

Opknappen
Het bezoek van de stylisten is inmiddels drie maanden geleden en het opknappen van de beneden- en bovenverdieping is volledig afgerond. "We hebben erg genoten van hun bijzondere bezoek. Frank en Rogier en hun team waren erg gezellig", aldus Van Gerven. De uitzending is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4.

Laat je reactie achter