advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

De dag beginnen met een picknickmand op de camping van Toverland

De Pop-Up Summer Camping van attractiepark Toverland is alweer wekenlang het toneel van kampeerders. Nederlanders en mensen uit omringende landen die niet te ver van huis willen in coronatijd, kunnen er hier meerdere dagen op uit.

"We hebben altijd al de ambitie gehad om een meerdaagse verblijfsrecreatie te bieden. Een camping is laagdrempelig en we zien nu dus dat dit een succes is. We overwegen zeker om dit vast toe te voegen aan Toverland", aldus communicatiemanager Tessa Maessen.

Picknicktafel
Bezoekers kunnen volgens Maessen met hun eigen camper, caravan of tent terecht op terrein. "Het is ook mogelijk om een ingerichte tent te huren met daarnaast een picknicktafel." Er is een groot sanitair gebouw waar de kampeerders gebruik kunnen maken van de toiletten en douches. Ook zijn er op het park plekken om te eten. Voor in de ochtend kun je een picknickmand met ontbijt bestellen.

De Pop-Up Summer Camping is tot en met 23 augustus te vinden op het oude parkeerterrein van Toverland, wat uitkijkt op themagebied Land van Toos en de achtbaan van Troy. 

Laat je reactie achter