Banner-TOP Novitas

advertentie

Burgemeester blikt vooruit op politiek 2020

Tijdens de nieuwjaarsontmoeting, maandagavond op de gemeentewerf, heeft burgemeester Ryan Palmen vooruitgeblikt op de politieke uitdagingen in Horst aan de Maas voor 2020.
Over zijn eerste periode als burgemeester van Horst aan de Maas zegt Palmen: "We voelen ons hier thuis. Dat vind ik een belangrijke voorwaarde om goed je werk te kunnen doen. Hier liggen prachtige uitdagingen en mooie bedrijven die erom vragen om naar de volgende stap gebracht te worden."

Ambitie
2020 wordt volgens Palmen een jaar met meerdere politieke uitdagingen. Hij haalt bijvoorbeeld de huidige discussie omtrent vuurwerk aan. De burgemeester heeft een duidelijke ambitie voor 2020. "Op het gebied van projecten die we draaien en beleid dat nog gemaakt moet worden. Ik wil ernaar streven dat verschillen alleen nog maar zitten in het feit dat mensen het niet met elkaar eens zijn. De kwaliteit van onze boodschap kan beter. De boodschap moet duidelijk zijn voor mensen", aldus Palmen.

In gesprek
Het doel van de gemeente met de nieuwjaarsontmoeting was om met inwoners te proosten op het nieuwe jaar en op een ongedwongen manier met elkaar in gesprek te gaan over onderwerpen die in Horst aan de Maas spelen. Naast een hapje en een drankje was er muziek van zangeres Nienke Wijnhoven, die het Horster volkslied zong.
advertentie Banner-centraal Adverteren bij Omroep HadM