advertentie BANNER-TOP-Crowdfunding-Bankrekening

Berenjacht en Halloween-jacht krijgen opvolger

De speurtocht naar teddyberen en de Halloween-jacht krijgen opnieuw een vervolg. In het kader van Sinterklaas kunnen kinderen in Horst op jacht naar goud.

De sint- en pietenjacht is een initiatief van de beheerders van Facebookpagina Samen Thema Jagen. Tussen 20 november en 1 december kunnen kinderen zoeken naar het Gouden Cadeau, Gouden Letter en de Gouden Pepernoot. Via de Facebookpagina zullen tips worden gegeven over de locatie van de drie attributen. Hiernaast zijn de ramen weer versierd en kunnen de goudzoekers ook gaan speuren naar Sinterklaas en Piet. 

Selfie
Joyce Riswick-Jacobs is één van de beheerders van de Facebookpagina en laat weten dat kinderen een selfie met de gevonden attributen kunnen maken en deze via de Facebookpagina kunnen uploaden: ''Op 1 december worden de vijf leukste selfies uitgekozen waarop gestemd kan worden. De drie selfies met de meeste stemmen winnen een prijs.''

Corona
De activiteit werd begin november geannuleerd vanwege de coronamaatregelen. Maar met een paar aanpassingen gaat de zoektocht toch nog door. ''We hopen hiermee een goed alternatief voor jullie aan te bieden en wensen de kinderen heel veel succes met het zoeken naar het goud'', aldus Riswick-Jacobs.

Laat je reactie achter