Banner-TOP-Marktwijzer-3

advertentie

Algemeen directeur Toverland kiest voor nieuwe functie

Algemeen directeur Caroline Kortooms van Toverland legt haar taak neer en gaat aan de slag als leider visie en bedrijfscultuur.
De algemene directievoering wordt voortgezet door Jean Gelissen jr. en Jean Gelissen sr. van moederbedrijf Gelissen Group.

Twintig jaar
De 59-jarige Kortooms geeft al sinds de opening in 2001 leiding aan het attractiepark in Sevenum, dat ze oprichtte samen met haar broer Jean Gelissen sr.. Toverland is in die tijd uitgegroeid van een indoor pretpark voor kleine kinderen tot een volwaardig attractiepark voor de hele familie.

Ideale combinatie
“Toverland heeft een heel eigen visie ontwikkeld op leiderschap en bedrijfscultuur. Precies van deze vakgebieden gaat mijn hart sneller kloppen”, zegt Kortooms in een persbericht. Ze heeft in overleg met haar broer en haar neef Jean Gelissen jr. deze beslissing genomen. Volgens Toverland zetten ze met deze stap organisatorisch een ideale combinatie neer.

Naast Gelissen jr. en sr. bestaat het directieteam van Toverland uit Paul Oomen (technisch directeur) en Carin van Berkel (commercieel directeur).
advertentie Banner-centraal Vakgarage Middenpeel

Lees ook deze artikelen