advertentie BANNER-TOP-NIEUW ADRES

Driessen Speciaaltraansport

AB Texel neemt Driessen Speciaaltransport in Horst over

AB Texel Group neemt per 1 oktober 2021 Driessen Speciaaltransport over. Het familiebedrijf, opgericht in 1942 door Bert en Wies Driessen, is gespecialiseerd in het transport van prefab betonelementen met binnenladers in de Benelux, Duitsland en Engeland.

Door de overname versterkt het bedrijf, door samenvoeging met het in 2019 overgenomen Combex Bouwlogistiek uit het Friese Eastermar, zijn positie in de bouwlogistiek. Door de bundeling van Comrex en Driessen ontstaat er een sterke speler met zo’n 200 vrachtwagens en ruim 400 opleggers, 270 medewerkers en 65 vaste charters voor het prefab beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport.

Hoog tempo
Fred Driessen, directeur van Driessen Speciaaltransport geeft aan dat het hoge tempo waarin de markt groeit vraagt om slagkracht naar de toekomst toe. "Driessen Speciaaltransport is daarom op zoek gegaan naar een sterke partner om bij aan te sluiten maar zal als zelfstandig bedrijf blijven opereren. Driessen Grondwerken is geen onderdeel van de overname", zegt Fred Driessen.

Agrarisch transport
De AB Texel group werd vorig jaar ook al eigenaar van ander een transportbedrijf in onze gemeente: in maart van dat jaar namen zij het agrarisch transport van Leendert Transport B.V. uit Broekhuizenvorst over. De activiteiten van Van Leendert Milieu B.V. bleven buiten de overname.

Website Driessen transport: luchtfoto uit 2016

Laat je reactie achter