advertentie BANNER-TOP-Adverteren bij Omroep HadM

Koper van fotoalbums op rommelmarkt zoekt eigenaar foto’s

Lins van Deursen is op zoek naar de eigenaar van zo’n 140 oude foto’s. De foto’s zaten in albums, die hij vier tot vijf jaar geleden op een rommelmarkt in Sevenum heeft gekocht.

Van Deursen kan zich niet voorstellen dat deze foto’s zomaar zijn weggegooid en denkt dat dit per ongeluk is gebeurd.

Doos met fotoalbums
Van Deursen dacht op de jaarlijkse rommelmarkt van de tennisclub in Sevenum een doos met lege fotoalbums gekocht te hebben. Bij thuiskomst bleken echter een of twee album gevuld met foto's. ''We hebben de foto's in een doosje gedaan en in de kast gezet. We zijn onlangs weer bij de foto's uitgekomen en willen er nu achter komen van wie ze zijn'', zegt Van Deursen.

Aanknooppunten
Op veel foto’s is een oudere vrouw in een rolstoel te zien. Herkenbare beelden zijn het hoog water in Lottum in 1993, meerdere bezoekjes aan Canada en het wateroverlast in Horst in 1999. Naast de foto’s heeft Van Deursen ook verschillende kaarten gevonden, waaronder een kerstkaart die volgens hem een aanknooppunt zou kunnen zijn. ''De kerstkaart is geadresseerd aan Joseph van Nuenen op de Losweg 2 in Horst. De kaart is afkomstig uit het Duitse Bonndorf en gestuurd door familie Sigward van het Landgasthof." Tussen de foto's zat ook een notitie met de naam Nelly de Wit erop geschreven.

Contact
Van Deursen hoopt dat er iemand is die zichzelf herkent op de foto’s of weet van wie de foto’s kunnen zijn. Hij zou het erg fijn vinden als de afdrukken weer bij de rechtmatige eigenaar terecht komen. Mensen die Lins van Deursen kunnen helpen, kunnen contact opnemen met hem via het telefoonnummer  077-466 31 46.

Laat je reactie achter