VV Hegelsom kansloos tegen HVV Helmond

HVV Helmond stond op zondag 18 februari voor VV Hegelsom op het programma. De bezoekers doen nog altijd mee om de titel en kunnen de drie punten goed gebruiken. De mannen van Raed Bko hebben de punten echter ook hard nodig om weg te blijven bij de onderste plekken.

Na een kleine twintig minuten voetballen krijgt HVV een vrije trap op een gunstige plek. De speler van Helmond probeert de bal om de muur heen te krullen. Maar via de muur belandt de bal in het doel. 0-1.

Afgekeurd
Na een half uur spelen wordt een aanvaller van de bezoekers weggestuurd. Tom Alaerds komt goed uit waarna de bal voor de voeten van een andere Helmondse speler terechtkomt. Deze staat in buitenspelpositie en het doelpunt gaat dan ook niet door. Vlak voor rust kan één van de Helmondse buitenspelers zo een paar man van Hegelsom voorbij dribbelen. Zijn schot wordt niet goed verwerkt en zo gaan beide ploegen met 0-2 de rust in.

Buitenspel
De tweede helft blijft het spelbeeld over het algemeen gelijk en na 5 minuten spelen in de tweede helft krijgt Bram Cox een enorme kans nadat een corner voor zijn voeten blijft liggen. Hij schiet de bal over het geel-zwarte doel. Na een klein uur spelen komt HVV er uit met een tegenaanval. Deze wordt afgevlagd door de grensrechter maar het spel mag door van de scheidsrechter. Deze aanval resulteert in de 0-3. Hierna denkt Hegelsom iets terug te doen. Chiel Teuwsen komt 1-op-1 met de doelman en legt de bal af op Marc van Rens. Deze staat in buitenspelpositie en de enige Hegelsomse treffer wordt afgekeurd.

Last van carnaval
In de aanval die uit de vrije trap voor HVV komt wordt de 0-4 binnen gewerkt. In de 80e minuut krijgt Denny Bongers nog een grote kans. Opnieuw uit een corner komt de bal nu voor de voeten van Denny. Zijn poging wordt van de lijn gehaald. Hierna volgt nog de 0-5. Hegelsom lijkt nog wat meer last te hebben van de carnaval dan de bezoekers. Komende donderdag staat de thuiswedstrijd tegen koploper Bruheze op het programma.

Laat je reactie achter

In de Spotcast: The Hedge

In deze nieuwe podcast gaat host Stan Seuren terug naar zijn roots en gaat in gesprek met The Hedge. Deze band is begonnen in 2012 en heeft een liefde voor rauwe, pure rock en artiesten als Led Zeppelin, Pearl Jam en Kings of Leon. Luister hier naar hun verhaal.

Herdenkingsdienst Horst 4 mei live te zien bij Omroep Horst aan de Maas

Elk jaar staat 4 mei in het teken van de dodenherdenking. Ook dit jaar is de herdenkingsdienst van Horst in 't Gasthoês live te volgen via radio en TV bij Omroep Horst aan de Maas.

Vijfde editie van Petranpad Ultra Trail

Voor de vijfde keer vindt komend weekend de Petranpad Ultra Trail plaats, een evenement dat deelnemers uitdaagt om het Petranpad in een wedstrijdvorm af te leggen. Deze variant wijkt af van de originele route zoals gecreëerd door Stichting Landschap Horst aan de Maas en biedt verschillende afstanden voor deelnemers.

Langer Thuis Markt voor ouderen

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is de wens van veel ouderen. Daarom organiseren De Zorggroep, Proteion, Het Groene Kruis en KBO Horst een markt genaamd de Langer Thuis Markt die plaats vindt op 8 juni. Hier zijn diverse organisaties aanwezig die kunnen bijdragen aan het woongemak van ouderen.

Water op de snelweg: file op A73

Door water op de A73 staat er tussen knooppunt Tiglia en Horst aan de Maas een file. Ook ter hoogte van Grubbenvorst zijn er problemen.