Set Up wint van Skunk en gaat voortvarend door in de competitie

De thuiswedstrijd tegen Skunk DS1 stond zaterdag voor Set Up Dames 1 op het programma. De dames uit Veghel stonden zevende op de ranglijst. Set Up wist te winnen met 3-1.

De hele eerste set had Set Up een voorsprong van 5-3, 10-7 en 15-11. Meerlo begon de set sterk en enthousiast. Er werd een goed spel gespeeld, de blokkering was sterk en er werden mooie punten gemaakt. Via een sterke service en een mindere passing kwam Skunk terug naar 15-15. Daarna ging het gelijk op en werd het 19-19 en uiteindelijk 23-20. De juiste keuzes werden gemaakt en de setjes van Kim kwamen dan ook goed bij de aanvalsters. De stand liep door naar 26-26 en 29-29. Alles werd van de grond gehaald en er werd gevochten voor elk punt. Uiteindelijk maakte Amy het af door een blok. Het werd 33-31.

Enthousiasme
De stand begon in de tweede set met 7-5 en 12-7. Uiteindelijk liep de het uit naar 12-13, 14-17 en 14-19. Het liep allemaal niet meer zoals de eerste set. Er werd een time out aangevraagd maar dit had geen resultaat. Het werd 15-22 en deze set werd met 17-25 verloren. Deze set heeft Set Up een paar mooie puntjes gemaakt, maar dat was niet genoeg. Door de set goed afgesloten te hebben gingen de dames vol enthousiasme door naar de volgende set.

Goede keuzes
Het enthousiasme werd in de derde set meegenomen en daardoor begon Meerlo de set goed. De standen liepen naar 7-7 en 9-7. Skunk vroeg een time out aan, maar Set Up bleef de voorsprong houden. Er werd wederom goed gespeeld en Rian heeft veel punten gemaakt met haar aanval. Dit mede door de goede keuzes van Lisanne en goede sets. 16-10 en op 18-10 vroeg Skunk nogmaals een time out aan. Set Up heeft zich hier goed herpakt en door ons doorzettingsvermogen heeft deze set overtuigend gewonnen met 25-12.

Winst
De vierde set begon met 6-6 en 10-9 wat uiteindelijk 12-9. Skunk vroeg een time out aan en Meerlo liep verder uit naar 16-10. Door een mindere fase, waar het niet meer zo soepel liep, werd het 16-14 en uiteindelijk zelfs 17-19. Via een sterke service van Romee werden er veel punten gemaakt en ging de stand naar 22-20. Op 24-21 was er nog een time out voor Skunk. Wederom was Amy daar met een mooi tactisch geplaatste bal in het centrum en haalde Meerlo ook deze set binnen met 25-23.

Laat je reactie achter

'Gezondduurprijs’ 2024 voor Imkervereniging Horst e.o.

De SP Horst aan de Maas reikt woensdag 1 mei de ‘Gezondduurprijs 2024’ uit. Dit jaar wordt de Imkervereniging Horst e.o. in het zonnetje gezet.

Overtuigende overwinning voor SSA s.v. Lottum-GFC'33/RKSV Wittenhorst VR1

Kansloos waren de dames van ST SV Oostrum/SVOC'01 VR1: met maar liefst 8 doelpunten tegen vertrok het damesteam na 90 minuten vanuit Grubbenvorst richting huis.

Wittenhorst vindt in Peter van Osch nieuwe hoofdtrainer JO19-1

Vanaf seizoen 2024-2025 is Peter van Osch de nieuwe hoofdtrainer van JO19-1. Hij zal de verantwoordelijkheid hebben over de trainingen en wedstrijden van dit belangrijke elftal binnen Wittenhorst.