Derde thuisnederlaag voor SSA S.V. Lottum-GFC'33 1

Na thuisnederlagen tegen DEV Arcen en Grashoek werd zondag ook (onnodig) verloren van Kronenberg. SSA S.V. Lottum-GFC'33 1 keek al na zeven minuten via Giel Appeldoorn, na slecht verdedigen, tegen een 0-1 achterstand aan.

SSA S.V. Lottum-GFC'33 begon zeer slecht aan de wedstrijd waar van te voren veel van verwacht werd. Kronenberg won de meeste duels en de tweede ballen. Kronenberg liet SSA S.V.Lottum/GFC33 veel aan de bal. Met messcherpe counters sloeg Kronenberg vervolgens toe. Drie minuten na de 0-1 was het al 0-2 via Bram Wijnhoven. SSA S.V. Lottum-GFC'33 stond er bij en keek er naar zo leek het wel.

Kronenberg sterk
Na een half uur had het 0-3 moeten staan maar Kronenberg benutte deze grote kans niet.  Na het uitvallen van aanvoerder Lukas Vostermans werd het toch 0-3 via Quin Janssen. Vostermans vervanger, Stijn Coenen, terug van een blessure, speelde een prima wedstrijd. Net voordat scheidsrechter de Korte voor rust wilde fluiten had Mert Bos dé kans iets terug te doen. Helaas kreeg hij de bal niet achter doelman Roy Oomen.

Tweede helft
Na rust een herboren SSA S.V. Lottum-GFC'33. Met Timo Peijs, ook terug van een blessure als vervanger van de geblesseerde uitgevallen Jean Custers, stond het na twee minuten al 1-3 na een voorzet van Pim Benders.Spits Johan Vullings, vandaag 200 wedstrijden in het eerste van S.V.Lottum, kopte de bal achter Oomen.

Hierna was het SSA S.V. Lottum-GFC'33 wat de klok sloeg. Er kwamen enkele kansen, maar Kronenberg hield goed stand. Een kwartier voor tijd mocht Johan Vullings aanleggen voor zijn tweede doelpunt nadat scheidsrechter de Korte een actie van doelman Oomen bestrafte met een strafschop. Oomen keerde de slecht genomen strafschop maar Mert Bos was er als de kippen bij om de rebound in het doel te plaatsen. Helaas kwam deze treffer te laat.

Wat SSA S.V. Lottum-GFC'33 ook probeerde, Kronenberg hield stand en nam op basis van de eerste helft de drie punten terecht mee naar huis.

Komende zondag komt Inspanning Voor Ontspanning (IVO) naar sportpark Oud Aast. Ook tegen IVO zal  SSA S.V. Lottum-GFC'33 weer vol aan de bak moeten voor een goed resultaat. Tip: Misschien starten zoals de 2e helft tegen Kronenberg.

Laat je reactie achter

Overtuigende overwinning voor SSA s.v. Lottum-GFC'33/RKSV Wittenhorst VR1

Kansloos waren de dames van ST SV Oostrum/SVOC'01 VR1: met maar liefst 8 doelpunten tegen vertrok het damesteam na 90 minuten vanuit Grubbenvorst richting huis.

Wittenhorst vindt in Peter van Osch nieuwe hoofdtrainer JO19-1

Vanaf seizoen 2024-2025 is Peter van Osch de nieuwe hoofdtrainer van JO19-1. Hij zal de verantwoordelijkheid hebben over de trainingen en wedstrijden van dit belangrijke elftal binnen Wittenhorst.